ČUVAR BRATA SVOGA 5
Z disciplino do odličnosti
19. – 22. 06. 2014
Boračko jezero pri Konjicu v BiH

Dragi bratje,

Z veseljem vas obveščamo, da letos organiziramo že peto regionalno srečanje moških z nazivom Čuvar Brata Svoga. Srečanje se bo odvijalo v kampu Evangelijske cerkve v BiH pri Boračkom jezeru pri Konjicu.

Poglejte promocijo ČBS za leto 2014: https://www.youtube.com/watch?v=Zp3QSrpooKw&feature=youtu.be

Na konferencah v prejšnjih štirih letih smo doživeli obilo Božjih blagoslovov in močno Božje delovanje v srcih vseh prisotnih. V skladu z Božjo vizijo in načrtom verjamemo, da je prav nadaljevati s srečanji in vlaganjem v duhovno izgradnjo moških, ki so del Kristusovega telesa v naših regijah.

Menimo, da je izjemno koristno in potrebno, da se kot Božji moški letno zberemo in pridemo pred našega Boga in mu tako, ne le z besedami, ampak tudi v dejanju, pokažemo, da smo odločeni skupaj počastiti Njegovo sveto ime, skupaj izpolnjevati Njegovo voljo, širiti Njegovo kraljestvo in pokazati enotnost Kristusovega telesa v regiji.

Tema konference bo Z disciplino do odličnosti. Kaj vse vključuje stremljenje po odličnosti in katere nevarnosti se skrivajo v pomankanju discipline in zadovoljstvu s »povprečnimi« sadovi, so teme, za katere verjamemo, da nam o njih želi Gospod Jezus spregovoriti, nas učiti in se nam razodevati.

Vsa informacije najdete v priponki! Prosim, preberite, pošljite naprej in se prijavite! Bo enkratno doživetje!

Lep pozdrav,

Igor Donkov
Matjaž Horjak
Steve Telzerow