KAJ MORAMO VEDETI O HOMOSEKSUALNOSTI:

Članek je uredil Grega Rojc in (z dovoljenjem) povzel iz:

CHRISTIAN PHILOSOPHY
Avtor: Andrew Wommack
Tulsa: Harrison House Publishers, © 2012.

Homoseksualni lobiji želijo predstaviti homoseksualnost kot popolnoma normalen življenjski stil. Prepričati nas želijo, da so homoseksualci takšni kot vsi ostali (z razliko svoje izbire spolnih partnerjev), vendar homoseksualnost ni normalna.

Ena od taktik, ki jo homoseksualni lobiji uporabljajo, je ta, da trdijo, da je procent homoseksualcev v družbi mnogo večji, kot je dejansko res. Tako trdijo, da je 10 % populacije homoseksualne. Te napačne trditve so povzete iz študije, ki jo je leta 1948 objavil zoolog Alfred Kinsey. Do danes je bila ta študija povsem ovržena zaradi neuravnoteženega števila študentov in zločincev, obsojenih spolnih napadov. Bolj natančne študije kažejo na to, da je le od 1 do 2 % Američanov homoseksualcev, glede na 2000 US census Bureau pa je manj kot 1 % ameriških gospodinjstev homoseksualnih. To je precej manj, kot homoseksualni lobiji želijo, da bi javnost verjela, da jih je.

Homoseksualnost ni le neobičajna in nemoralna, je tudi škodljiva. Poglejte naslednja dejstva:
·         43 % belcev homoseksualcev ima spolni odnos s 500 ali več partnerji v svojem življenju.
·         28 % belih moških homoseksualcev ima več kot 1000 spolnih partnerjev v času svojega življenja.
Ali je imeti spolne odnose s 500 do 1000 različnimi ljudmi normalno? To je za mnoge homoseksualce v tej študiji dejstvo. Po vseh kriterijih je to perverzija. Tako široko razmahnjena promiskuiteta razloži, zakaj je med homoseksualci veliko manj zvestobe kot med heteroseksualci. Statistike nam pokažejo, da je homoseksualnost spolna perverzija. Njihov življenjski stil je direktno povezan s promiskuiteto in nezvestobo. Homoseksualni pari niso enaki kot heteroseksualni. Razlika je ogromna. Na Nizozemskem, kjer so homoseksualne poroke legalizirane od leta 2001, so študije 
pokazale, da so imeli “predani” homoseksualni pari osem izvenzakonskih spolnih partnerjev na leto. Heteroseksualna partnerja ne veljata za normalen par, če imata poleg odnosa eden z drugim vsakih šest tednov  spolne odnose še z nekom.
Vedno se najde nekdo, ki pravi, da pozna homoseksualen par, v katerem sta si partnerja zvesta že več kot 20 let, vendar je to velika in zelo redka izjema, kot lahko vidimo iz študij.

8. maja 2012 je Severna Karolina sprejela ustavni amandma, ki je definiral zakon le kot zvezo moškega in ženske. Sprejet je bil z 61 % »za« in 39 % »proti«, tako so postali 30. država ZDA, ki je sprejela takšno stališče. Ne glede na to, da večina ameriški držav nasprotuje homoseksualnim porokam, je predsednik  Barack Obama že naslednji dan izrekel popolno podporo homoseksualnim porokam. Omenjal je prijatelje in člane svojega tima, ki naj bi bili v neverjetno predanih monogamnih, istospolnih skupnostih, v katerih skupaj vzgajajo otroke.

Posamezniki, o katerih je govoril predsednik, v monogamnih homoseksualnih odnosih verjetno obstajajo, a če je temu res tako, gre tu za veliko izjemo in ne za pravilo. To je tako, kot če bi sprejeli vinjene voznike zato, ker je nekdo, ki ga poznamo, povsem varno pripeljal domov, kljub temu da je bil vinjen. To se sicer zgodi, a prav je, da imamo zakone proti vožnji pod vplivom alkohola, ker je to nevarno.

Povprečna homoseksualna zveza traja eno leto in pol. 95 % parov v zvezi, ki traja več kot 5 let, ima odprt dogovor, da imata partnerja lahko spolne odnose izven zveze. Za primerjavo - skoraj 50 % heteroseksualnih zakonov traja več kot 20 let.

Partnersko nasilje je v homoseksualnih zvezah veliko večje. Med lezbijkami je zloraba partnerice 44-krat večja kot v heteroseksualnih odnosih, med homoseksualnimi moškimi pa kar 300-krat večja. Ti odstotki nasilja so ekstremni. Da so homoseksualne zveze enake heteroseksualnim in da je edina razlika v tem, da sta partnerja istega spola, preprosto ne more biti res. Homoseksualnost je popolnoma drugačen življenjski stil.

Poleg tega, da je homoseksualnost spolno in fizično škodljiva, je študija v Angliji ugotovila, da so homoseksualci najmanj 50 % bolj nagnjeni k depresiji, anksioznosti in uporabi nedovoljenih substanc. Če bi katerakoli druga stvar povzročala tako povečano tveganje, bi vlada poizkusila omejiti ali prepovedati takšno obnašanje. Ne vem, kako lahko nekdo ignorira nevarnosti, povezane s homoseksualnostjo. To je destruktiven življenjski stil.

Neodvisna študija medicinskega žurnala BMC Psychiatry je odkrila, da je tveganje samomora poskočilo za 200 % pri posameznikih, ki prakticirajo homoseksualnost. Spet pridemo do zaključka, da bi bilo logično, da se opozori ljudi, naj se ne vključujejo v vrsto obnašanja, za katero se odkrije tako dramatično povečavo samomorov. Vendar pa zato, ker tukaj govorimo o homoseksualnosti, nihče ne želi reči ničesar. To ni politično korektno. V bistvu naše šole še spodbujajo takšno obnašanje s tem, ko učijo, da je homoseksualnost sprejemljiv življenjski stil, ki je alternativa tradicionalnemu zakonu.

Tudi mnogo zdravstvenih tveganj je povezanih s homoseksualnostjo. Moški homoseksualci imajo 30 % večjo možnost, da umrejo za virusom HIV do svojega 30. leta, življenjska doba homoseksualnega moškega pa je 20 let krajša od heteroseksualnega. Podatki iz leta 1989 kažejo, da imajo moški homoseksualci 10-krat več možnosti za raka anusa kot heteroseksualni, odstotek pa od takrat do danes samo raste. Za tiste, ki imajo AIDS, so ti odstotki dvojni.

Pri lezbijkah je tveganje za določene vrste raka na rodilih večje. Več kot 2-krat večje tveganje imajo za debelost, kar povzroči večjo stopnjo tveganja za raka in srčne bolezni. Homoseksualni moški imajo 2-krat večje tveganje za raka, zlasti raka anusa, pljučnega, testikularnega raka in raka imunskega sistema. Eksperti trdijo, da imajo lezbijke veliko večje tveganje za raka na dojki kot heteroseksualne ženske. Za seznam zdravstvenega tveganja  se zdi, da je brez konca.
Tukaj je povzetek tega, kar smo omenili do zdaj:
·         Nasilje med partnerji je 44-krat večje med lezbijkami in 300-krat večje med homoseksualnimi moškimi.
·         Homoseksualci so najmanj 50 % bolj nagnjeni k depresiji, anksioznosti in zlorabi substanc.
·         Tveganje samomora je 200 % večje pri homoseksualcih.
·         Homoseksualci imajo 2-krat večje tveganje, da se okužijo z aidsom.
·         Življenjska doba pri homoseksualcih je 20 let krajša.
·         Homoseksualni moški imajo 2-krat večje tveganje, da zbolijo za rakom.
·         Lezbijke imajo večje tveganje za raka na prsih.
·         Lezbijke imajo 2-krat večjo nagnjenost k debelosti.

Na cigaretih imamo opozorilo, da zmanjšajo življenjsko dobo za 10 let. Homoseksualnost je po teh kriterijih 2-krat bolj smrtno nevarna od cigaret. To ni normalen, zdrav življenjski stil, kot nas želijo prepričati homoseksualni lobiji. Če se ljudje ne bi trudili biti tako politično korektni, bi nam pokazali nevarnosti homoseksualnosti.

V svoji službi in na svoji biblični univerzi sem imel ljudi, ki so bili osvobojeni homoseksualnega življenjskega stila. Sami so nam pričevali, da so imeli resne težave s tem, zdaj pa so popolnoma svobodni. Srečni so bolj kot kadarkoli prej in so popolnoma osvobojeni homoseksualnih nagnjenj. Nasprotno, kot mnogi trdijo, homoseksualnost ni genetska. Nihče ni ustvarjen in rojen kot homoseksualec.


Seznam virov:
A.P. Bell and M.S. Weinberg, Homosexualities: A study of Diversity Among Men and Women (New York: Simon and Schuster, 1978), 308-309.
Edward laumann, John H. Gagnon, Robert T. Michael and Stuart Michaels, The Social Organization of Sexuality (Chicago: University of Chicago Press, 1994), 216.
David P. McWhirter and Andrew W. Mattison, The Male Couple: How Relationships Develop (Saddle River: Prentice Hall, 1984), 252-253.
Michael W. Weiderman, “Extramarital Sex: prevalence and correlates in national survey,” Journal of Sex Research, Vol 34, no. 2 (1997): 170.
“Study finds gay unions brief,” The Washington Times, July 11, 2003. http:// www.washingtontimes.com/news/2003/jul/11/
Sam Stein, “Obama Backs Gay Marriage,” The Huffington Post, May 9, 2012. http://www.huffingtonpost.com/2012/05/09/obama-gay-marriage_n_1503245.html
National Center for Health Statistics Center for Disease Control and Prevention 2001 and 2003-2004 Gay/lesbian Consumer Online Census
“Extent, Nature and Consequences of Intimate Partner Violence,” U.S. Department of Justice: Office of Justice Programs, July 2000, 30.
“Intimate Partner Violence”, Bureau of Justice Statistics Special Report, http://bjs.ojp.usdoj.gov/index.cfm?=tytp&tid=971
“Gays more prone to depression,” Health 24, September 12, 2008. http://www.health24.com/news/Depression/1-903, 47941.asp
Tom McFeely, “What about the Children? American College of Pediatricians Warns Against Same-Sex Families,” National Chatolic Register, June 3, 2008. http://wwwncregister.com/site/article15089
John R. Diggs Jr. MD, “The Health Risks of ay Sex,” Catholic Education Resource Center, 202. http:///www.catholiceducation.org/articles/homosexuality/ho0075.html
Mads Melbye, Charles Rabkin, et al., “Changing patterns of anal cancer incidence in the United States, 1940-1989,” American Journal of Epidemiology (New York: Oxford University Press, 1994), 139: 772-780.
James Goedert, et al., for the AIDS-Cancer Match Study Group, “Spectrum of AIDS-associated malignant disorders, “ The Lancet (New York: Elsevier, 1998), 351: 1833-1839.
Randy Dotinga, “Gay men face a higher risk of anal, lung, testicular and immune-system cancers,” U.S. News & World Report, May 9, 2011. http://health.usnews.com/health-news/family-health/cancer/articles/2011/05/09/gay-men-more-likely-to-have-had-cancer