Sklenitev trajnika na banki

Če želite biti naš redni finančni partner v širjenju in utrjevanju evangelija Jezusa Kristusa, je najenostavnejša možnost, da na vaši banki sklenete trajnik. Tako bo namreč banka iz vašega osebnega računa vsak mesec na dan, ki ga izberete, nakazala izbrani znesek daru na naš TR, v kolikor stanje računa to dopušča. Trajnik lahko kadarkoli ukinete ali pa spremenite dan in znesek nakazila.

Vaša spletna banka verjetno to možnost že podpira (sicer pa vprašajte svojo banko, kako pri njih to uredite). Nekaj primerov nastavitev trajnika v spletni banki je na naslednjih slikah:

1. za NKBM


V meniju spletne banke izberite opcijo Plačila in nato:
1. S klikom na zeleni gumb na menijski vrstici “Plačila” odprite nov Univerzalni plačilni nalog in ga izpolnite s podatki našega ustreznega TR.
2. Pred potrditvijo plačila izberite možnost “Periodično plačilo”, ki se nahaja pod obrazcem. Vnesite želen datum mesečnega nakazila in trajanje trajnika.
3. Potrdite izbrano.
4. V naslednjem koraku potrdite “Zahteve za potrditev” z vpisom svojega gesla.

2. pri Delavski hranilnici

V meniju spletne banke izberite meni Trajniki in naročite nov trajni nalog:

3. pri NLB

V programu Klik izberite meni Trajni nalogi in nato povezavo Otvoritev trajnega naloga. Ta opcija je pri njih na voljo le od 6h do 22h. 

 

Podrobnosti o naših bančnih računih, kamor lahko nakažete dar za naše delovanje, so na povezavi Darovi.