Ali vaš zakon dobro deluje ali bi potreboval malo servisa? Tako kot dobro vzdrževan avto lepo pelje, tudi za zdrav zakon potrebujemo nekaj pozornosti. Pridružite se nam na dnevu osvežitve odnosov in učenju na konferenci o zakonu "Polnenje rezervoarja za ljubezen".


28. oktobra 2023 v prelepi Lukovici, Slovenija, v gostoljubnem Gostiscu pri Cebelici, bosta Dom in Linda vodila to poseben dogodek.


Razkrili vam bomo nujna vzdrževalna opravila, ki bodo vaš odnos držala na pravi poti. Pogovorili se bomo tudi o tem, kako se spoprijeti z izzivi življenja skupaj, podobno kot skrbimo za avto!


**Podrobnosti dogodka:**

 Datum: 28. oktober 2023

 Ura: 11:00

 Lokacija: Gostisce pri Cebelici, Brdo pri Lukovici 8, 1225 Lukovica


**Naložba:**

Strošek za sodelovanje na tem posebnem dnevu znaša le 40 evrov na par. Ta znesek vključuje ne samo tisto, kar se boste naučili, temveč tudi okusen obrok in prigrizke, da boste ohranili energijo.


Ne zamudite te priložnosti, da poskrbite za svoj zakon. Rezervirajte svoje mesto zdaj za konferenco. Pridružite se nam za dan ljubezni, učenja in zabave.


Z veseljem vam sporočamo, da so otroci več kot dobrodošli na našem dogodku! Verjamemo, da je družina pomemben del trdnega zakona, zato lahko svoje najmlajše pripeljete s seboj. Pripravili smo poseben program za otroke, tako da bodo imeli zabavno in poučno izkušnjo, medtem ko boste vi udeleženi na konferenci.


Zagotovite si svoje mesto še danes in dovolite Domu in Lindi, da vam pokažeta pot k močnejšemu in trajnejšemu zakonu. Komaj čakamo, da vas vidimo tam!


Prijavite se na e-pošto: info@sprejmi.si